06-38508685 | info@snuffelclub.nl

De Snuffelclub en de voeding van je hond!

De Snuffelclub en de voeding van je hond!

  • Posted by Gaby van der Ploeg
  • On 8 maart 2017
  • 0 Comments

Wat heeft De Snuffelclub met de voeding van je hond te maken?

Als uitlaatservice zijn wij onderdeel van het leven van jouw hond, we ondersteunen jullie in de verzorging en geven hem zijn beweging. Als wij met je hond wandelen is het vanzelfsprekend dat wij de hond observeren, hoe gedraagt hij zich? Hoe voelt hij zich? Is hij Blij? Wij lezen de lichaamstaal van de hond, aan ons de taak om honds te spreken! 😉

Maar waar wij ook standaard op letten is de lichamelijke gezondheid van de hond. Is hij te dik of te dun? Heeft hij een gezonde vacht? Plast hij normaal? Heeft hij normale ontlasting? Als wij ontdekken dat uw hond veel plast kan dit wijzen op blaasontsteking, als de hond regelmatig diarree heeft kan dit ook op wormen of een parasiet duiden. Dit zullen wij ook ten alle tijden met je  bespreken. Ook als je hond te dik of te dun is/wordt, zullen wij met je meedenken.

Maar één van de belangrijkste dingen voor de lichamelijke gezondheid van de hond is: De voeding!

De voeding van de hond is zo ontzettend belangrijk, en daarom volgen wij dit weekend 11 en 12 maart een opleiding voedingsdeskundige bij Hondjekoek.nl gegeven door Lotte Botter, georganiseerd door Hondjekoek.nl en De honden speel-o-theek.
Hondjekoek.nl  is de webshop voor natuurlijke hondenvoeding, en nog betaalbaar ook. 😉
Tevens is er een fysieke winkel in Haarlem.

 

0 Comments

Leave Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − acht =