06-38508685 | info@snuffelclub.nl

Terug van weggeweest- Esther Schrijft

Terug van weggeweest- Esther Schrijft

  • Posted by Gaby van der Ploeg
  • On 10 juli 2019
  • 0 Comments

Mijn vier maanden zwangerschapsverlof zitten er op!
19 april ben ik bevallen van onze prachtige dochter Emma. We hebben een heerlijke tijd met elkaar gehad. Maar nu is het weer zover dat mama aan het werk gaat. Gelukkig hebben Emma en grote broer Teun fantastische Opa’s en Oma’s en Oom’s en Tante’s die oppassen!

Dinsdag 2 juli was mijn eerste dag, om weer even te wennen bij de hondjes. Wat is het fijn om mijn favoriete lieve viervoeter vriendjes weer te zien. Wat zijn ze blij om mij weer te zien, met vrolijke kwispelende staarten en hier en daar een lik werd ik dolenthousiast begroet.
Dat is toch fantastisch! Wat een warm welkom.
Het mooiste was nog, dat één van mijn lieve vriendinnetjes mij niet opmerkte en haar eigen ding aan het doen was op het veld, na een minuut of tien kwam opeens bij haar het besef dat ik er was. Ze kwam hollend op mij af en kon zichzelf niet meer in de hand houden van enthousiasme. Wat fijn om weer terug te zijn, ik ga met erg veel plezier naar mijn werk.

Woensdag 3 en donderdag 4 juli ben ik ook weer even naar het veld gegaan om de nieuwe hondjes te leren kennen en om alle updates van De Snuffelclub te horen.

Vrijdag 5 juli ben ik met Gaby mee gereden om de honden op te halen en ook weer thuis te brengen na dat zij op het veld gespeeld hadden. Zo ben ik ook weer op de hoogte van de nieuwe adressen en kon Gaby mij alles vertellen wat ik verder moest weten om maandag 8 juli weer mijn eerste eigen roedel te begeleiden.

En wat een fijn gevoel is dat om mijn eigen roedels weer te begeleiden! Het is zoals vanouds.

Wat maakt het werken met de Snuffelclubvriendjes mij gelukkig!

Liefs, Esther

 

 

 3

0 Comments

Leave Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 6 =