06-38508685 | info@snuffelclub.nl

Recensies

Recensies Klanten:

Hoi Gaby,

Allereerst wil ik je heel graag bedanken voor de goede zorgen voor onze oude Fudge.
Ik ben zo blij dat jullie echt verstand hebben van honden en hoe met ze om te gaan. Zeker in het geval van Fudge onze 11jaar oude spaniël, die na onze verhuizing totaal de weg kwijt was. Hij begint te dementeren en was heel erg angstig en kan daarom nog moeilijk alleen zijn. Het is daarom geweldig dat hij met jullie naar een prachtig omheind veld gaat waar hij dus niet kan verdwalen of weglopen. Hij kan daar heerlijk spelen en tegen de tijd dat hij thuiskomt is hij zo moe van al dat spelen dat hij lekker gaat slapen. Echt top!!!

Anne-Marie en Fudge
____________________________

Onze white retriever Semmie van 3 jaar gaat sinds januari dit jaar 1 x per week met veel plezier met de Snuffelclub mee. Wij zijn er mee begonnen omdat Sem te zwaar was en meer moest bewegen. En dat heeft geholpen : zij is al weer 9 kilo afgevallen.

In mei hebben wij er een kadootje bij: Nala, een kruising van een labrador en een Friese stabij. Vanaf  juli is zij ook meegegaan met de snuffelclub. In het begin vond Nala dat heel eng en dat jullie heel goed aangepakt. Er werd alle tijd genomen: brachten eerst Sem naar de bus, daarna met geduld en koekjes werd Nala gerust gesteld en ging zij ook mee. Nala was altijd angstig naar nieuwe mensen toe en ik weet zeker dat de uitjes op dinsdag hier een positief effect op hebben gehad. Het gaat nu al een stuk beter.

In het begin was ik wel bezorgd of het niet teveel voor Nala zou zijn, zij was toen pas 5 maanden, maar er wordt erg goed opgelet wat ze aan kan en er is een apart veld voor puppy’s om af en toe uit te rusten.

 

Wij zijn heel blij met de Snuffelclub en hopen dat jullie dit nog een lange tijd op deze manier blijven doen!

Familie Schopman 

____________________________

Sinds een aantal maanden gaat mijn Berner Sennen “Balou” 2 x in de week mee met Gaby voor een wandeling… Zodra Gaby de straat in komt rijden met haar bus, staat Balou al kwispelend achter de voordeur om haar te verwelkomen. Binnenkomen is even lastig want ze krijgt bijna niet de kans om een stap te verzetten, hij is zo blij en enthousiast… Terug van de wandeling heb ik de rest van de dag geen “hond” meer aan hem. Het leuke is dat Gaby naar verschillende plekken gaat om met de honden te lopen. Ik geef mijn hond met een goed gevoel aan haar mee en hoop dat ze dit nog lang blijft doen….

Els Pruijn-Achterbergh

___________________________

Saar en ik zijn zo onbeschrijfelijk blij met jullie! De eerdere hondenuitlaatservice was geen match. En ik vond het zo fijn dat jullie tijdens de kennismaking allebei kwamen. Vol met rust kwamen jullie binnen, iets wat Saar heel spannend vind. Rustig gingen jullie zitten en gaven Saar de ruimte om jullie te vertrouwen.

Inmiddels gaat Saar heupwiegend van blijdschap door de gang naar jullie bus, zo blij! Saar voelt zich vertrouwd en vrolijk bij jullie, iets wat ze niet met iedereen heeft, en geloof me, dat is te wijten aan jullie benadering en hoe jullie je werk uitvoeren, vol met liefde en passie!

Marlies Prins

_________________________

Zeer fijne uitlaatservice! Kernwoorden: klant- en hondgericht, betrouwbaar, kennis van hondengedrag en -ziektes, zorgzaam, alles in overleg, vriendelijk en geduldig.

Anna Hollemans

_________________________

 

Zeer fijne en professionele uitlaatservice! Onze flatcoat Shadow gaat graag mee. Vooral omdat hij dan in zee of de duinen kan rennen!!

Gerlande Von Meijenfeldt