06-38508685 | info@snuffelclub.nl

Recensies

Recensies Klanten:

Sinds een aantal maanden gaat mijn Berner Sennen “Balou” 2 x in de week mee met Gaby voor een wandeling… Zodra Gaby de straat in komt rijden met haar bus, staat Balou al kwispelend achter de voordeur om haar te verwelkomen. Binnenkomen is even lastig want ze krijgt bijna niet de kans om een stap te verzetten, hij is zo blij en enthousiast… Terug van de wandeling heb ik de rest van de dag geen “hond” meer aan hem. Het leuke is dat Gaby naar verschillende plekken gaat om met de honden te lopen. Ik geef mijn hond met een goed gevoel aan haar mee en hoop dat ze dit nog lang blijft doen….

Els Pruijn-Achterbergh

 

Saar en ik zijn zo onbeschrijfelijk blij met jullie! De eerdere hondenuitlaatservice was geen match. En ik vond het zo fijn dat jullie tijdens de kennismaking allebei kwamen. Vol met rust kwamen jullie binnen, iets wat Saar heel spannend vind. Rustig gingen jullie zitten en gaven Saar de ruimte om jullie te vertrouwen.

Inmiddels gaat Saar heupwiegend van blijdschap door de gang naar jullie bus, zo blij! Saar voelt zich vertrouwd en vrolijk bij jullie, iets wat ze niet met iedereen heeft, en geloof me, dat is te wijten aan jullie benadering en hoe jullie je werk uitvoeren, vol met liefde en passie!

Marlies Prins

 

Zeer fijne uitlaatservice! Kernwoorden: klant- en hondgericht, betrouwbaar, kennis van hondengedrag en -ziektes, zorgzaam, alles in overleg, vriendelijk en geduldig.

Anna Hollemans

 

Zeer fijne en professionele uitlaatservice! Onze flatcoat Shadow gaat graag mee. Vooral omdat hij dan in zee of de duinen kan rennen!!

Gerlande Von Meijenfeldt