06-38508685 | info@snuffelclub.nl

Recensies

Recensies Klanten:

Quinn gaat sinds sept ’19 mee, 7 mnden oud. En o zo blij en uitgelaten als hij mee is geweest! Ik was heel kritisch naar welke uitlaatservice ik Quinn mee zou laten gaan maar het was heel snel duidelijk en heb 100% vertrouwen in de Snuffelclub door de kundigheid van Gaby en haar mensen. Super goede feedback ook en hele snelle reactie! Liefs Eefke & Quinn

Eefke Terporten

____________________________

Tommie is vanaf kleine pup meegegaan met de Snuffelclub en hij vindt het fantastisch. Hij springt bijna door de deur heen als hij de bus aan hoort komen rijden. Ze zijn erg persoonlijk en heel erg begaan met de honden. Zelfs toen Tommie door een kleine aandoening even niet mee kon met de roedel was de Snuffelclub heel flexibel en hebben ze ons erg geholpen om hem toch uit te laten. Super service!

Karlijn Kerkkamp

____________________________

Bij het aanmelden van onze pup Koos kwam er eerst een intake. Gaby neemt hierin echt de tijd en geeft veel tips en legt gedrag van de hond uit.
We krijgen regelmatig een update over het welzijn van Koos tijdens de opvang. Wat mij opvalt is dat Koos met veel enthousiasme meegaat, en voldaan weer thuiskomt!
Koos kreeg (krijgt) een time-out ivm zijn jonge leeftijd en met frisse tegenzin gaat hij hiermee akkoord.
Koos is geen enkele keer overprikkeld thuis gekomen.
Ik voel mij altijd vrij om advies in te winnen bij Gaby. Het contact is laagdrempelig! Heel fijn!
Wij, en Koos vooral zijn blij met de Snuffelclub en het team wat er werkt!

Nien Van Houwelingen

____________________________

Hi Gaby,

Onze puppy gaat 1x per week mee en is altijd super enthousiast als het busje er weer aankomt. Ze heeft veel energie dus als ze meegaat met de uitlaatservice is het fijn dat ze dan lekker met andere honden rond kan rennen op een groot veld. De Snuffelclub is erg flexibel en professioneel. Van te voren vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats om de hond te leren kennen. Ook vinden wij het fijn dat we na afloop kunnen horen hoe het is gegaan en dat er rekening wordt gehouden met puppy’s. We zijn blij dat we voor de Snuffelclub hebben gekozen!

Marloes Hammerstein
____________________________

Hoi Gaby,

Allereerst wil ik je heel graag bedanken voor de goede zorgen voor onze oude Fudge.
Ik ben zo blij dat jullie echt verstand hebben van honden en hoe met ze om te gaan. Zeker in het geval van Fudge onze 11jaar oude spaniël, die na onze verhuizing totaal de weg kwijt was. Hij begint te dementeren en was heel erg angstig en kan daarom nog moeilijk alleen zijn. Het is daarom geweldig dat hij met jullie naar een prachtig omheind veld gaat waar hij dus niet kan verdwalen of weglopen. Hij kan daar heerlijk spelen en tegen de tijd dat hij thuiskomt is hij zo moe van al dat spelen dat hij lekker gaat slapen. Echt top!!!

Anne-Marie en Fudge
____________________________

Onze white retriever Semmie van 3 jaar gaat sinds januari dit jaar 1 x per week met veel plezier met de Snuffelclub mee. Wij zijn er mee begonnen omdat Sem te zwaar was en meer moest bewegen. En dat heeft geholpen : zij is al weer 9 kilo afgevallen.

In mei hebben wij er een kadootje bij: Nala, een kruising van een labrador en een Friese stabij. Vanaf  juli is zij ook meegegaan met de snuffelclub. In het begin vond Nala dat heel eng en dat jullie heel goed aangepakt. Er werd alle tijd genomen: brachten eerst Sem naar de bus, daarna met geduld en koekjes werd Nala gerust gesteld en ging zij ook mee. Nala was altijd angstig naar nieuwe mensen toe en ik weet zeker dat de uitjes op dinsdag hier een positief effect op hebben gehad. Het gaat nu al een stuk beter.

In het begin was ik wel bezorgd of het niet teveel voor Nala zou zijn, zij was toen pas 5 maanden, maar er wordt erg goed opgelet wat ze aan kan en er is een apart veld voor puppy’s om af en toe uit te rusten.

 

Wij zijn heel blij met de Snuffelclub en hopen dat jullie dit nog een lange tijd op deze manier blijven doen!

Familie Schopman 

____________________________

Sinds een aantal maanden gaat mijn Berner Sennen “Balou” 2 x in de week mee met Gaby voor een wandeling… Zodra Gaby de straat in komt rijden met haar bus, staat Balou al kwispelend achter de voordeur om haar te verwelkomen. Binnenkomen is even lastig want ze krijgt bijna niet de kans om een stap te verzetten, hij is zo blij en enthousiast… Terug van de wandeling heb ik de rest van de dag geen “hond” meer aan hem. Het leuke is dat Gaby naar verschillende plekken gaat om met de honden te lopen. Ik geef mijn hond met een goed gevoel aan haar mee en hoop dat ze dit nog lang blijft doen….

Els Pruijn-Achterbergh

 

___________________________

Saar en ik zijn zo onbeschrijfelijk blij met jullie! De eerdere hondenuitlaatservice was geen match. En ik vond het zo fijn dat jullie tijdens de kennismaking allebei kwamen. Vol met rust kwamen jullie binnen, iets wat Saar heel spannend vind. Rustig gingen jullie zitten en gaven Saar de ruimte om jullie te vertrouwen.

Inmiddels gaat Saar heupwiegend van blijdschap door de gang naar jullie bus, zo blij! Saar voelt zich vertrouwd en vrolijk bij jullie, iets wat ze niet met iedereen heeft, en geloof me, dat is te wijten aan jullie benadering en hoe jullie je werk uitvoeren, vol met liefde en passie!

Marlies Prins

_________________________

Zeer fijne uitlaatservice! Kernwoorden: klant- en hondgericht, betrouwbaar, kennis van hondengedrag en -ziektes, zorgzaam, alles in overleg, vriendelijk en geduldig.

Anna Hollemans

_________________________

 

Zeer fijne en professionele uitlaatservice! Onze flatcoat Shadow gaat graag mee. Vooral omdat hij dan in zee of de duinen kan rennen!!

Gerlande Von Meijenfeldt

 

 

× WhatsApp