06-38508685 | info@snuffelclub.nl

Lisanne schrijft

Lisanne schrijft

  • Posted by Gaby van der Ploeg
  • On 24 juli 2019
  • 0 Comments

Plezier hebben in mijn hobby, uhh ik bedoel natuurlijk mijn werk!
Want dat is wat ik na mijn reis in Australië wilde doen, ergens werken waar ik elke dag met plezier mee bezig zou zijn.

Nou, ik kan je vertellen dat is gelukt!
Bij De Snuffelclub🐶

In Februari begon mijn eerste werkdag bij De Snuffelclub, hop in de bus mee met Gaby die mij vertelde wie iedereen was en waar ik allemaal op moest letten.

Eenmaal aangekomen op het veld dacht ik uhoh hoe ga ik al deze koppies uit elkaar houden en alle namen onthouden! Maar al deze lieve vriendjes hebben zo hun eigen persoonlijkheid en het duurde dan ook niet lang voor ik wist wie, wie was 😬 (gelukkig maar!)

Esther ging met zwangerschapsverlof en ik nam haar uren over, wat betekende dat alle honden die door het dolle heen waren als Esther en Gaby binnen kwamen nog even aan mij moesten wennen! Bij veel van De Snuffelclubvriendjes duurde het gelukkig maar een paar seconden voordat ze mij met likken en knuffels ontvingen!

De mooie momenten van dit werk vind ik het vertrouwen tussen mens en dier en de band die we met elkaar opbouwen.

Een van de mooiste momenten vond ik dan ook de vertrouwensband die ik heb opgebouwd met een wat ouder hondje. Deze moest erg wennen aan het feit dat er een nieuw gezicht binnen wandelde 🤔. Toen ik voor het eerst binnenkwam, wilde dit hondje amper van de bank af.(ja,ja de bank😬)
Na twee/drie weken begon hij meer en meer te wennen en stond hij zelfs voor de deur te springen en te kwispelen wanneer ik de deur open deed! Tegenwoordig komt hij ook uit zichzelf naar me toe voor een knuffel wanneer we op het veld staan, dit was iets wat ik in het begin ook wel kon vergeten. Dit soort momenten geven mij echt een super goed gevoel en heel veel voldoening!

In augustus zou ik eigenlijk stoppen, omdat Esther dan weer volledig terug zou zijn. 

Maaaaaar na al die wandelingen, liefde, knuffels en kusjes kan ik toch echt geen afscheid nemen van al die knappe koppies!

I’m here to stay!

 3

0 Comments

Leave Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − drie =